Задушени моркови

Продукти:

500 г моркови

50 г масло

1 лъжичка захар

1/2 връзка магданоз

сол

Приготовление:

Нарежете почистените моркови на ивички или на кръгчета и ги поставете в тенджерка със затопленото масло. Прибавете захарта, посолете, долейте 50 мл вода. Задушавайте на тих огън докато морковите омекнат напълно. Поднесете ги поръсени със ситно нарязания магданоз.

Знам, че рецептата не е кой знае какво, знам, че и снимката не я бива много, но все пак трябва да се започне отнякъде! Никой не се е родил научен!

Реклами

One thought on “Задушени моркови

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s