70 стъпки към доброто настроение

Интернет е мега препълнен с разни съвети за щастие от сорта на „10 начина да еди си какво“ или „20 причини да еди си какво“… Всички сме попадали на тях, в началото запалени от любопитство и желание да постигнем това, което ни обещават, но рядко дори изчитаме цялата статия, защото осъзнаваме, че всъщност става въпрос за разни клишета или неизпълними фантасмагории. А истината е, че нямаме достатъчно желание да постигнем това, което ни се обещава. Ако имахме, щяхме да си препишем съветите на листче и да ги носим навсякъде със себе си, докато не изпълним всичко, което е казано. Вероятността накрая да постигнем това, което искаме е пъти по-голяма, отколкото ако просто затворим страницата и се оправдаем с нещо си.

Разликата между това, което аз ще ви предложа и това, на което сте попадали, е в това, че моите 70 стъпки са 100% лично изпитани от мен. Не гарантирам, че при вас ще имат същия ефект, но обещавам, че нищо ценно няма да изгубите, ако ги следвате. Това, което ще спечелите?

Дълго съм търсила точната дума на чувството, което навяват тези 70 стъпки, и не мога да я намеря. То е едно сладко, романтично, розово, спокойно, тихо и щастливо настроение, което те кара да не искаш нищо друго, да спреш с черногледството и оплакването и да си кажеш „Колко е хубаво, когато всичко е наред„.

С тези стъпки няма да станете по-красиви, по-успешни, по-богати, по-влиятелни, по-желани, по-слаби, дори по-щастливи няма да станете. Но ако наистина ги изпълните, една по една, пред вас ще се разкрие свят, който ще бъде ваш пристан и източник на вдъхновение, красота и сили за живот.

За да съм сигурна, че ще отделите подобаващото внимание на всяка една стъпка (някои може и да се припокриват), ще ви ги поднасям една по една.

1. Мъркането на котката в скута ви

2. Спяща котка

3. Топъл чай

4. Когато слънцето огрее стаята ти

5. Любимия аромат

Advertisements
има 1 коментар

One thought on “70 стъпки към доброто настроение

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s